terug

Hanny Kemna RE

Hanny Kemna is commissaris en commissievoorzitter bij Binckbank, Menzis en bij MN Services. Daarnaast is zij lid van de Raad van Toezicht van de stichting Nictiz (het Nederlands Instituut voor ICT in de Zorg) en extern lid van het Audit Committee van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Zij is adviseur van de Belastingdienst en van verschillende familiebedrijven.

Zij heeft haar expertise in Operations en ICT opgebouwd in een lange internationale carrière bij EY als partner IT Risk, Advisory en Assurance, verantwoordelijk voor dienstverlening aan de financiële sector. Zij heeft met vele in- en externe bestuurders en toezichthouders samengewerkt, onder meer op het gebied van het ontwerp en de implementatie van grote administratieve systemen, organisatie inrichting, kwaliteitsaudits en ICT security vraagstukken.

Hanny over de meerwaarde van diversiteit: “Diversiteit is meer dan een doel op zich. Het is in onze huidige dynamische maatschappij een voorwaarde voor duurzame ontwikkeling en transformatie, professioneel en integer handelen en goed bestuur”.

Top